Spring naar content

Activiteiten

Activiteit

Aanbieder

Dance it out: 20 lessen. Ontdek jouw favoriete dansstijl!

Dansplein Roosendaal

Korte omschrijving: 

Ontketen je danspassie! Meld je aan en geniet van 25 danslessen naar keuze. Verken door het schooljaar heen diverse dansstijlen zoals Hiphop, Modern, Show en ballet. Je bent elke week welkom voor een les binnen ons gevarieerd rooster zodat je opzoek kunt gaan naar jou favoriete stijl. Laat je inspireren tijdens de danslessen en ontvang vrijblijvend persoonlijke ondersteuning en advies. Duik in de wereld van dans en laat je talenten schitteren!

Startdatum: wij zijn al gestart, maar je kunt nog aansluiten!

Aantal bijeenkomsten: 20

Tijdstip: gehele week 

Locatie:
Oliemolen 124a
4701KM Roosendaal

INKLAPPEN

INKLAPPEN

Dans jezelf in de spotlight in 20 lessen showdance

Dansplein Roosendaal

Korte omschrijving: 

Stap in de schijnwerpers en laat je dansmoves schitteren op het podium! Bij onze showdancelessen ontwikkel je niet alleen je dans-skills, maar ook je zelfvertrouwen en expressie. Van funky grooves tot krachtige choreografieën, je zult je vaardigheden verfijnen en je creativiteit laten stralen. Sluit je aan bij een energieke en gepassioneerde groep, waar je kunt groeien als danser en vrienden voor het leven kunt maken. Grijp deze kans en laat je talent schitteren op het podium! 

Startdatum: we zijn al gestart, maar je kunt nog aansluiten!

Aantal bijeenkomsten: 20 

Tijdstip: Vrijdag avond 

Locatie: Oliemolen 124a  

Maximaal aantal deelnemers: 10 

INKLAPPEN

INKLAPPEN

Dans met gratie: 20 lessen om de schoonheid van ballet te ervaren.

Dansplein Roosendaal

Korte omschrijving:

Betreed de gracieuze wereld van ballet! Ontdek de schoonheid en techniek tijdens 25 boeiende balletlessen op woensdagavond. Leer de elegante posities, verfijn je bewegingen en ontdek de kracht van expressie. Sluit je aan aan het begin van dit schooljaar en groei mee met een inspirerende groep dansers. Je zult begeleid worden door ervaren docenten en je lichaam en houding zullen versterkt en verbeterd worden door de oefeningen, samen met je dansvaardigheden. Geniet van de vreugde van ballet en maak onvergetelijke herinneringen. 

Startdatum: wij zijn al gestart, maar je kunt nog aansluiten!  

Aantal bijeenkomsten: 20

Tijdstip: Woensdagavond van 19:00 tot 20:15 

Locatie:
Oliemolen 124a
4701KM Roosendaal 

Maximaal aantal deelnemers: 10 

INKLAPPEN

INKLAPPEN

DJ Lessen

DJ School International

Korte omschrijving: 

Deze course is bedoeld voor de beginnende DJ. Tijdens deze cursus krijg je alle basisbeginselen van het DJ-vak uitgelegd. We gaan dieper in op de verschillende typen, soorten en stijlen muziek en je leert je op DJ-niveau te luisteren naar die muziek. Ook worden je timing, ritme en theorie verbeterd. Verder leer je de apparatuur kennen en aansluiten, leggen we alle knoppen uit en hoe je ze moet bedienen. Natuurlijk blijft het niet alleen bij de theorie. Je gaat zelf mixen, scratchen, loop-en, cue-en en noem het maar op. Na de cursus beschik jij over alle basisbeginselen van het DJ-vak.

Startdatum: Doorlopend bij volle groepen  

Aantal bijeenkomsten:

Tijdstip: Woensdagmiddag van 15:00 tot 16:00 

Locatie: 

Cultuurhuis De Suite
Burgerhoutsestraat 23
4708 AD Roosendaal 

 —-  

Maximaal aantal deelnemers: 15  

Minimaal aantal deelnemers: 4

INKLAPPEN

INKLAPPEN

Drummen

Roosendaal Music Academy

Korte omschrijving:

Altijd al willen leren drummen? Meld je dan nu aan om te ontdekken hoe leuk drumles is! Tijdens de lessen leer je niet alleen de verschillende drumtechnieken, maar ook het lezen van noten en natuurlijk het meespelen van jouw favoriete nummers! 

En wist je dat je zo’n 400 tot 600 calorieën kunt verbranden met een uur intensief drummen? Het is dus ook nog eens goed voor je gezondheid! Wat wil je nog meer? Hopelijk zien wij elkaar snel in het Atik Stadion van Roosendaal!

Startdatum: Doorlopend 

Aantal bijeenkomsten: 8 lessen van 30 minuten

Tijdstip: Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Locatie:
Borchwerf 4
4625 CM  Roosendaal

—- 

INKLAPPEN

INKLAPPEN