Spring naar content

Activiteiten

Activiteit

Aanbieder

Saxofoonles

Roosendaal Music Academy

Korte omschrijving:

De saxofoon is een populair instrument en speelt een grote rol in vele wereld hits. Ook is het een veelzijdig instrument. Er zijn maar weinig muziekstijlen waaraan hij geen schitterende melodieën of virtuoze solo’s kan toevoegen.

Als je saxofoon wilt leren spelen, dan ben je bij RMA zeker op het juiste adres. Je kunt hier terecht voor alle soorten saxofoons, zoals de altsax, tenorsax enzovoort. Er kan gewerkt worden aan alle muziekgenres. Van pop tot jazz en van klassiek tot latin. De lessen worden volledig afgestemd op de wensen en ervaringen van jou.

Wil je ook graag saxofoon leren spelen? Meld je dan nu aan en hopelijk zien wij elkaar tijdens je eerste lessen! 

Startdatum: Doorlopend 

Aantal bijeenkomsten: 8 lessen van 30 minuten

Tijdstip: Woensdag en vrijdag

Locatie:
Borchwerf 4
4625 CM, Roosendaal

—- 

INKLAPPEN

INKLAPPEN

Schilderworkshop de Grote Meesters

Myrthe's Art

Korte omschrijving: We gaan in 5 weken, vijf verschillende Grote Meesters in beeld brengen. We starten elke les met een stukje kunstgeschiedenis, vervolgens gaan we als deze kunstenaar schilderen, in de stijl van de kunstenaar maar met jouw eigen creatie, jouw beeld.
Ik vind het belangrijk dat er een eigen persoonlijk kunstwerk ontstaat. De workshops zijn inclusief materialen. De 5 kunstenaars die we gaan leren kennen zijn: Salvador Dali, Picasso, Van Gogh, Frida Kahlo en Hundertwasser.

Data: 5 woensdagavonden vanaf 5 juni 2024

Aantal bijeenkomsten: 5

Tijdstip: van 19.00-21.00

Locatie:
Spoorstraat 7
4702 VV Roosendaal

 —-  

Maximaal aantal deelnemers: 20

Minimaal aantal deelnemers: 7

INKLAPPEN

INKLAPPEN

Selectietraining

Dynamo Roosendaal

Korte omschrijving:
Voor deze selectietraining is het de bedoeling is dat de deelnemers al een behoorlijk niveau hebben in dansen zodat ze met een groep deel kunnen nemen aan danswedstrijden in moderne dans/ showdans in Nederland en België. Er wordt hard gewerkt aan lenigheid, uithoudingsvermogen kracht en natuurlijk het instuderen van 1 of 2 choreografieën die uitgevoerd worden bij wedstrijden.
Er wordt van tevoren bekeken of je qua niveau in de groep past. Het traject is 20 weken omdat je de tijd moet hebben om een choreografie te leren en deel te nemen aan de wedstrijden. Dus dans jij op hoog niveau en wil je graag aan wedstrijden mee gaan doen? Claim je groeikapitaal en pak je podium!

Leeftijd: 14-19
Data:
donderdagavonden

Aantal bijeenkomsten: 20

Tijdstip: van 19.00-20.30

Locatie:
De Muzen
Oliemolen 124A
4701 JW Roosendaal

 —-  

Maximaal aantal deelnemers: 16

Eigen bijdrage: zwarte danskleding, het haar moet vast

INKLAPPEN

INKLAPPEN

Stijldansen – ballroom en latin

Rottier Dance Studio

Korte omschrijving: Een cursus stijldansen waarin de basis wordt gelegd van 7 van de in totaal 10 verschillende stijldansen.
3 ballroom dansen, de q step(foxtrot), engelse wals en de tango.
In de Latin, de cha , rumba, jive en samba.

Startdatum: Wij zijn al gestart, maar je kunt nog aansluiten!

Aantal bijeenkomsten: 14 of 28

Tijdstip: Maandag t/m vrijdag van 17:00 tot  22:00 

Locatie:
Vijfhuizenberg 52
47008 AL Roosendaal  

Leeftijden: 18+

Minimaal aantal deelnemers: 8

Eigen bijdrage: Makkelijk zittende kleding en schoenen met niet te gladde zolen

INKLAPPEN

INKLAPPEN

Studio Sessions

Yousef Kaddouri alias YSF

Korte omschrijving:

Ewaa YSF hiero! Fakka? Heb je genoeg teksten op je tellie, maar walou studio om je pokoes op te nemen? De gevorderdenactiviteit ‘Studio Sessions’ is speciaal voor rappers die hun rapskills willen upgraden. Tijdens 4 sessies van elk één uur krijg je de kans om samen in mijn YSF Rapstudio in Roosendaal te werken. Je ontvangt tips & tricks bij het opnemen van je eigen nummer en we zullen ons richten op geavanceerde technieken, zoals het bedenken van melodieën en het verbeteren van de geluidskwaliteit. Samen gaan we je eigen stylo fixxen en loop je weg met een hoogwaardige pokoe. Neem deel aan de ‘Studio Sessions’ en laat je volgende nummer een feit zijn.

Startdatum: Doorlopend

Aantal bijeenkomsten: 4

Tijdstip: In afstemming. Voornamelijk ’s avonds of weekend. 1 keer in de twee weken ook op maandag beschikbaar en eventueel nog vaker.

Locatie:
Burgerhoutsestraat 23
4701 EK, Roosendaal

—- 

INKLAPPEN

INKLAPPEN